Webbdesign och webbutveckling

  • En fullservice byrå - från idé till färdig lösning

  • Unika och skräddarsydda lösningar för varje kund

  • Användarupplevelse, kreativitet och säkerhet i fokus

Vi är en fullservicebyrå som kan ta hand om hela projektet från idé till färdig lösning och även efterföljande förvaltning. Vi fokuserar på långsiktiga kundrelationer och finns med er före, under och efter ett projekt.

Vi utvecklar digitala upplevelser som skapar affärsnytta.  Vårt team tänker i termer av kreativa, snygga och användarvänliga lösningar och har user experience, konvertering och affärsnytta i fokus.

Alla våra projekt skräddarsys för varje enskild kund för att uppnå bästa möjliga kvalitet. Vi jobbar nära er i hela processen och kombinerar er kunskap och era önskemål med våra designers kreativitet och våra utvecklares tekniska kunskaper.

När vi utvecklar en sajt ser vi till att den är fullt responsiv och vi gör även en grundläggande sökmotorsoptimering (SEO). Läs mer om vår tjänst SEO.

När vi utvecklar en ny sajt tar vi också hänsyn till att den ska vara enkel att hantera och uppdatera för webbredaktör eller marknadsansvarig hos kunden. Vi erbjuder också utbildning i att uppdatera innehåll på sajten.

Vi har ett omfattande testprotokoll som vi går igenom inför lansering eller uppdatering av en sajt. Efter lansering erbjuder vi löpande förvaltning och hosting där vi bland annat hjälper till med kontinuerliga säkerhetsuppdateringar.

Våra kunder verkar i olika branscher, men vi har en stark bas inom läkemedelsbranschen och medtech där vi kombinerar våra digitala kunskaper med lång erfarenhet och stark kunskap om de regulatoriska processerna.

Vill du få nyheter om framtidens hälsa och vård?

Få kostnadsfritt nyhetsbrev kring digital hälsa såsom trender, forskning och investeringar.