Söderenergi

Söderenergi är en av Sveriges största fjärrvärmeproducenter och en aktör som bidrar till ett hållbart samhälle utifrån fler aspekter. Företaget producerar fjärrvärme för privatpersoner och företag i Stockholmsregionen samt el som säljs på nordiska elbörsen.

Vi fick en förfrågan om att ta fram en ny modern företagssajt åt Söderenergi. Målet var att tydligt lyfta fram vad Söderenergi står för, hur verksamheten ser ut och belysa den samhällsnytta som företaget bidrar med genom att omvandla avfall till energi. Ett ytterligare mål är att underlätta Söderenergis interna kommunikationsarbete.

Resultatet blev en användarvänlig, modern och fullt responsiv sajt som genom att integrera olika system också underlättar Söderenergis dagliga kommunikationsarbete. Vi har bland annat sett till så att jobbannonser som publiceras hos Söderenergis olika rekryteringspartners automatiskt också publiceras på Söderenergis hemsida. Det finns också automatiskt flöde för att se till att nyheter som läggs upp på företagets hemsida också publiceras direkt på intranätet och på LinkedIn-kontot.

Vi jobbar nu också med löpande förvaltning och hosting åt Söderenergi.

Unga reumatiker

2018

Unga reumatiker

Se case

BioGaia

2018

BioGaia

Se case

Vill du få nyheter om framtidens hälsa och vård?

Få kostnadsfritt nyhetsbrev kring digital hälsa såsom trender, forskning och investeringar.