Unga reumatiker

Unga Reumatiker är en ideell organisation som arbetar aktivt för barn, ungdomar och unga vuxna med reumatisk sjukdom. Organisationen arbetar för unga reumatikers rättigheter i samhället och anordnar läger och lokala aktiviteter. Genom Unga Reumatikerfonden arbetar de också med insamling till forskning som rör reumatisk sjukdom hos barn, ungdomar och unga vuxna.

Vi fick chansen att utveckla en ny sajt åt Unga Reumatiker. Tillsammans ville vi skapa en modern sajt som gav medlemmar och andra besökare en positiv känsla av gemenskap och möjligheter. Det var också viktigt att alla olika aktörer (medlemmar, anhöriga, givare, skolor, politiker med flera) skulle hitta all information på ett enkelt sätt.

Vanligtvis designar och utvecklar vi sajterna helt från grunden och helt anpassade efter varje kund, men här fanns ett önskemål från Unga Reumatiker om att använda ett så kallat WordPress-tema som är framtaget just för välgörenhetsorganisationer, WordPress-temat Charity is Hope. Med utgångspunkt i detta tema har våra designers och utvecklare skapat ett så kallat child-theme där de har anpassat design och funktioner utefter Unga Reumatikers önskemål och behov.

Resultatet blev en modern, användarvänlig och fullt responsiv sajt som speglar organisationens mål och arbete.

Bristol-Myers Squibb

2018

BMS – Eliquispatient

Se case

Söderenergi

2019

Söderenergi

Se case

Vill du få nyheter om framtidens hälsa och vård?

Få kostnadsfritt nyhetsbrev kring digital hälsa såsom trender, forskning och investeringar.