Den digitala byrån som gör skillnad

Vi är en fullservicebyrå som brinner för digital kommunikation och hjälper företag att synas och höras digitalt. Vi hjälper er med hela projektet från idé till färdig lösning och efterföljande förvaltning.

Digitala tjänster som skapar affärsnytta

Vi är en webbyrå som brinner för digital kommunikation och hjälper företag att synas och höras digitalt.

Som fullservicebyrå som kan vi ta hand om hela projektet från idé till färdig lösning och efterföljande förvaltning.

Vi erbjuder digital strategi och rådgivning, webbdesign, webbutveckling, copy, e-nyhetsbrev och andra digitala tjänster för att äga kommunikationen och driva trafik, såsom SEO, SEM, banners och sociala medier.

Vårt team tänker i termer av kreativa, snygga och användarvänliga lösningar och har user experience, konvertering och affärsnytta i fokus.

Långsiktiga kundrelationer är viktigt för oss - vi finns med er före, under och efter ett projekt. Bland våra kunder finns stora multinationella företag, mindre lokala företag och offentlig sektor.

Våra kunder verkar i olika branscher, men vi har en stark bas inom läkemedelsbranschen och medtech där vi kombinerar våra digitala kunskaper med lång erfarenhet och stark kunskap om de regulatoriska processerna.

01

Case

2020

Allergan – Botox

En patientsajt hjälper patienten genom hela behandlingen och i förståelsen av sjukdomen. Ett exempel på detta är patientinfo.botox.se – en patientsajt om Botox som vi har tagit fram tillsammans med Allergan. Som ett komplement till patientsajten finns också Botox.se som riktar sig till hälso-och sjukvårspersonal och terapisajten kroniskmigrän.se – tillsammans bildar de en kommunikationstriangel som når patient, professionen och allmänhet.

02

Allergan

2018

Allergan – Kronisk migrän

Allergan är ett globalt läkemedelsföretag med verksamhet i över 100 länder. Allergans mest välkända läkemedel är Botox, ett läkemedel som bland annat används för att behandla kronisk migrän. Vi fick i uppdrag att ta fram en ny sajt för personer som lider av just kronisk migrän i Sverige. Vi har också lanserat en norsk version av sajten.

03

BMS – Eliquispatient

Bristol-Myers Squibb (BMS) är ett globalt biopharmaföretag. Vi har jobbat tillsammans med BMS i över 10 år med en lång rad olika projekt.  Ett av alla dessa projekt är patientsajten Eliquispatient där vi har tagit fram design, copy och utvecklat och skött löpande underhåll och vidareutveckling av den förhandsgodkända patientsajten.

04

Unga reumatiker

Unga Reumatiker är en ideell organisation som arbetar aktivt för barn, ungdomar och unga vuxna med reumatisk sjukdom. Vi fick chansen att utveckla en ny sajt åt Unga Reumatiker. Tillsammans ville vi skapa en modern sajt som gav medlemmar och andra besökare en positiv känsla av gemenskap och möjligheter.

05

BioGaia

2018

BioGaia

BioGaia är ett innovativt svenskt hälsoföretag som är världsledande på probiotika. Tillsammans med BioGaia har vi tagit fram sajterna biogaia.se och biogaia.com. Vi har också jobbat med SEO, sökmotorsoptimering, för att säkerställa att sajterna är optimerade för att ranka högt vid organiskt sök på Google.

06

Allergan

2019

Allergan – Belkyrapatient

Add Health Medias digitala byrå jobbar tillsammans med Allergan för att utveckla Allergans digitala kommunikation mot såväl allmänhet som patienter och hälso-och sjukvårdpersonal. Vi haft förmånen att ta fram en ny patientsajt för läkemedlet Belkyra, ett läkemedel som används inom medicinsk estetik.

07

EY

2018

EY Access

EY är globalt företag inom revision, redovisning, skatt och affärsrådgivning. EY ville ta fram en sajt för att marknadsföra EY Access - en digital redovisningstjänst som samlar bokföring, fakturor och kvitton på ett och samma ställe. Vårt uppdrag blev att ta fram idé, koncept och design och utveckla sajten Access.ey.se.

08

Populate

2018

Populate

Populate är en prisbelönt filmbyrå. Vi fick i uppdrag att utveckla en ny sajt åt Populate. Önskemålet var en sajt som förmedlar känslan av vem de är, vad de står för och vad Populate kan erbjuda sina kunder. Samtidigt ville Populate skapa en plats för att dela med sig kunskap om film som kommunikationskanal – en kunskapsbank.

09

Söderenergi

Söderenergi är en av Sveriges största fjärrvärmeproducenter. Vi fick en förfrågan om att ta fram en ny modern företagssajt åt Söderenergi. Resultatet blev en användarvänlig, modern och fullt responsiv sajt som genom att integrera olika system också underlättar Söderenergis dagliga kommunikationsarbete.

Vill du få nyheter om framtidens hälsa och vård?

Få kostnadsfritt nyhetsbrev kring digital hälsa såsom trender, forskning och investeringar.